Prins Tom II & Adjudant Martijn

Prins Tom II

Wonende in de prinsenbuurt aan het Erve Timmerman, naast onze carnavalsgekke buuf GP, probeer ik op zondagmorgen mijn beste beentje voor te zetten bij het prinsenelftal van ZV, de veteranen! Verder ben ik sinds 8 jaar werkzaam in Tubbergen bij Groothuis Handel / Twenteklinker waarbij ik moeite heb om mijn exacte functie daar te omschrijven. Doordat we een relatief klein bedrijf zijn heb ik er veel verschillende taken en functies wat mij mooi afwisselend werk brengt samen met mijn carnavalsgekke collega’s. Het feit dat er één weekend en maandag per jaar is wanneer bijna iedereen vrij is, zegt denk ik genoeg.

Ik hoop er samen met iedereen in Zenderen weer een super mooi en gezellig feest van te mogen maken waar we met ons allen trots op kunnen zijn.

Adjudant Martijn

In maart 1978 zag ik het levenslicht; precies op de plek waar ik nu nog steeds woon. Zo gaat dat als je de boerderij van je ouders overneemt. Ik ben opgegroeid samen met mijn broer en oma en opa die ook op hetzelfde erf woonden. Na de kleuterschool en basisschool ging ik naar de landbouwschool in Delden en later in Zenderen en Almelo. Dit als doel om met het bedrijf van mijn ouders verder te gaan. Ik leerde Chantal kennen en met haar en onze jongens Jelte en Douwe wonen we prima op ons erf aan de Kottermansweg en blijven ‘de vrolijke boer’!

Wie schoeft oonze taak'n an de kaant en goat samen veurop in Doldraejerslaand!
TOP